Frituur n°13

Het lekkerste street food in hartje Hasselt

Zin in een heerlijk frietje? Honger gekregen tijdens het shoppen? 
Stop dan zeker eens bij Frituur n°13 in hartje Hasselt, de enigste én lekkerste frituur in het stadscentrum van Limburg.  

Wij serveren frieten zoals ze moeten zijn; lekker knapperig en goudbruin
Bij ons kan je pas écht genieten van je wekelijkse frietdag. 
Kies je liever iets gezonder? Dan hebben we een uitgebreide keuze aan kraakverse salades en huisgemaakte Griekse specialiteiten. Jummie! 
Een hamburger, Bicky burger of vegetarische burger? Of liever een lang broodje met een warme snack? Bij ons kan het allemaal! 

Opgegroeid in een Grieks gezin met een eigen restaurant, werd genieten van eten ons met de paplepel ingegeven. Met een grote glimlach willen we onze klanten een smakelijke belevenis bezorgen, terwijl netheid en snelheid daarbij centraal staan. Laat je zeker niet misleiden door de eventuele drukte in onze frituur, want jouw frietjes worden in minder dan tien minuten klaargemaakt! 

Je kan op drie manieren bestellen; via onze website, per telefoon of gewoon in de frituur zelf. Bovendien kan dat in maar liefst negen verschillende talen, waardoor iedereen zich welkom voelt. Je kan je bestelling meenemen of gelijk verorberen in onze grote frituur met meer dan 60 zitplaatsen

Kom je ook genieten van het lekkerste street food van Limburg? 

Ben je student en wil je in Frituur 13 werken?

Contacteer ons nu